• Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • 3 stylingtrender som kommer att ta över Hemnet i år

  Hemnets inredningsexperter siar om vilka trender vi lär få se i de flesta bostadsannonser i år.

  3 stylingtrender som kommer att ta över Hemnet i år
  I år mixar vi mönster för en personlig stil. Foto: Ellos

  Varje vecka besöker hela 2,8 miljoner människor Hemnet. Delvis för att leta bostad så klart, men vi vågar nog påstå att många av dem är där för att hämta inspiration. Det är nämligen på Hemnet inredningstrender föds. Hur många hem har vi inte sett med rislampor det senaste året, eller rottingmöbler? För att inte tala om den långtgående trenden att styla med frukter och grönsaker. 

  Hemnets experter har satt ihop en lista över de tre trender som de förutspår ska dominera bostadssajten i år. Kommer du att haka på någon av dem?

  1. Grönt är skönt

  Köksluckor Bodarp från Ikea i trendigt grågrönt.

  Gröna kulörer är inte bara fina att titta på, de kan också få oss lugna, avkopplade och harmoniska. Vi har sett en del gröna väggar på sistone, men i år kommer vi även att styla våra hem med möbler i grönt, förutspår Hemnet.

  2. Mönstermani

  Småmönstrade tapeter och storblommig duk gifter sig fint. Foto: Ellos

  Förra året var den blommiga soffan en riktig storfavorit och under 2020 jobbar vi vidare med mönstertrenden, på både väggar, möbler och textilier. Hemnets experter förutspår att vi kommer kombinera olika mönster med varandra mer än tidigare, för ett unikt och personligt intryck.

  3. Fluffiga mattor

  Mattan Shaggy i nyansen Mocha Melange från Layered.

  Ju hårigare mattor desto bättre, lyder den sista och mest specifika trenden. I år kommer Hemnetannonserna att domineras av riktigt långhåriga mattor. Det ska vara ulligt, tjockt, fluffigt och gosigt att gå på. Sikta in dig på en matta av typen flokati – handgjorda traditionella grekiska mattor av ull.

  Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

  Missa inget! Få de bästa inredningstipsen direkt i din inkorg!

 • Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!