• Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • 8 fina adventsljusstakar för levande ljus

  Första advent närmar sig med stormsteg. Saknar du en adventsljusstake för levande ljus? Här är åtta favoriter som sätter stämningen på söndag!

  8 fina adventsljusstakar för levande ljus
  Vilken adventsljusstake blir din favorit?

  Adventsljusstake Tangle från Stelton i mässing. Dekorataiv på bordet både till advent och året om.  

  A.D. eller Anno Domini (Efter Kristus), är en modern klassiker från Klong. Ljusstaken passar för smala vaxljus och den lilla markeringen mellan det tredje och fjärde ljuset representerar fjärde advent. 

  Är du ute efter en stilren ljusstake? Då är adventsljusstaken Vinkel från Cooee Design ett bra exempel. Ljusstaken är tillverkad i pulverlackerat rosfritt stål. 

  Vacker ljusstake till advent och praktisk skål resten av året. Ljusstaken Adventskalender från House Doctor är tillverkad i lergods och glaserad med en matt, stenliknande yta. 

  Adventsljusstaken Candle Bow i marmor från Ferm Living passar perfekt in i det minimalistiska och moderna hemmet! Tänk bara på att blåsa ut ljusen innan de når ner till marmorn. 

  Adventsljusstaken Vintagia Candlestick från Lene Bjerre går att använda i sin bronsfärgade ursprungsform. Eller som här, dekorerad med en egengjord och vacker krans.  

   

   

   

  Denna lekfulla ljusstake från Design Letters heter Espresso Cup Set och fungerar – som namnet antyder –  även bra att dricka espresso ur. 

  En skål och adventsljusstake i ett från Ernst. Den blir lika fin med dekoration som mosssa, stenar och sand som utan i all enkelhet. Ljusstaken finns även i vitt. 

   

 • Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!