• Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Nytänkande ljusstakar till advent

  Advent väntar bakom hörnet och tiden att lysa upp i decembermörkret är snart här. Den här säsongen bjuder på en uppsjö av nytänkande ljusstakar i olika stilar. Här är fem vägar att gå.

  Nytänkande ljusstakar till advent
  Inspirerande adventsljusstakar från Granit och Star Trading.

  Den lekfulla 

  Kulor på rad i en lekfull mix. Höj julstämningen med oväntade och annorlunda ljusstakar som sticker ut. Förutom kulvarianten syns även ljusstakar i olika kubformationer. 

   

   

   

  Elljusstake med kulor av obehandlad björk från Granit.

  Den klassiska med en twist 

  Klassiskt i all ära men finns det något bättre än uppdaterad design och material, som dessutom passar väl ihop med den övriga inredningen i hemmet. Nu väljer vi gärna klassiska modeller men i nya material som obehandlad eller vit björk och träliknande metallytor. 

   

   

  Brun träljusstake med borstad metallbas från Star Trading.

  Den minimalistiska 

  Vitt, grått och beige – säsongens minimalistiska elljusstakar går i en sober färgskala med stilrena linjer i fokus. Den minimalistiska elljusstaken finns både i trä och metall, och gör sig kanske allra bäst i det skandinaviska hemmet. Men det går lika bra att mixa den med mer maximalistiska inslag och inredningsdetaljer. 

   

   

  Stilren och minimalistisk elljusstake signerad Ellos Home.

  Den industriella 

  Svart, mässing, rostfärgat och metall. Nu är det hög tid för den industriella adventssljustaken att sprida sitt sken i hemmet. Ljusstaken passar lika bra i fönstret som i hyllan som stilsäker och trendig juldetalj. 

   

  Låt svart möta detaljer i mässing. Här syns adventsljusstaken Johan från Watt & Veke.

  Den extravaganta 

  Nu talar vi adventsljusstake med extra allt. Här är det bara fantasin som sätter gränserna. Och inspirationen? Den hämtar vi mer än gärna från rokoko och barock. 

  Extravagant elljusstake från Star Trading.

 • Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!