• Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Smygstart – julens stora inredningstrender

  Dova toner, DIY och hållbarhet som största inspirationskällor. Vi guidar dig till fem trender att hålla koll på redan nu!

  Smygstart – julens stora inredningstrender
  Här är årets stora jultrender, vilken blir din favorit? Foto Lene Bjerre, Walther & Co

  Lila, orange och brända toner 
  Klassiskt julrött i all ära men den här säsongen blickar vi mot en färgskala dominerad av brända toner, varm orange och djup lila. Fixa stilen genom att låta en av kulörerna ta plats eller maximera känslan och matcha olika lila eller brända toner med varandra. 

  Julen nya färger à la Lene Bjerre.

  Mörkt och moody 
  Höj mysfaktorn inomhus med dova toner av blått, grönt, grått och brunt. Tillhör du skaran som målat väggarna i grått, greige eller någon annan dämpad nyans? Då har du en perfekt canvas för denna trend. I House Doctors kampanj inför julen lyfter man bland annat den mörka färgskalan och kontrasterar med mjukt rosa och glimrande detaljer i silver och guld. 

  Mörkt och elegant. Fina paket från House Doctor.

  Less is more 
  Som ett resultat av ett mer miljömedvetet förhållningssätt går vi en hållbar och mer minimalistisk jul till mötes. Ledorden stavas ljust, elegant och sparsmakat, allra helst med naturmaterial och miljövänliga textilier i fokus. 

  Inget överflöd i årets julinredning. Så här ser Lene Bjerres jul ut i år.

  Plocka in naturen! 
  Glöm snittblommor och krukväxter (i alla fall för en stund). Den här säsongen hittar du nämligen de finaste dekorationerna precis bakom husknuten. Nu ger vi kottar, grenar och kvistar huvudrollen och låter dem smycka såväl dukning som takkrona.

  Finaste juldekorationerna hittar du i naturen – det har House Doctor tagit fasta på.

  Så här fint kan det bli med naturliga element i julinredningen, House Doctor.

  Lene Bjerres tolkning av den naturliga julen.

  Hantverk och DIY 
  Gör-det-själv-trenden fortsätter att växa och är ett perfekt sätt att skapa unika juldekorationer med fantasin som enda begränsningen – även här är organiska material som eukalyptus, kottar, mossa och grenar i fokus. Saknar du tålamod? Då får du inte missa julmarknadernas utbud av hantverksmässiga juldekorationer och detaljer. 

  Av Therese Ahlström

  Att göra eget julpynt hör till – i år gör du det gärna med naturliga inslag. Foto Walther & Co

 • Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!