• Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Så löser du förvaringen i hallen på bästa sätt

  Hallförvaring kan vara en svår nöt att knäcka, speciellt vid början av den kallare säsongen då tjocka kappor ska samsas med dunjackor, kängor med stövlar och för att inte tala om vantar och mössor. Så här fixar du förvaringen på ett snyggt och funktionellt sätt.

  Så löser du förvaringen i hallen på bästa sätt
  Foto: Carina Olander och Karin Johansson

  Börja med att kartlägga ytan i hallen och se över vad det är du vill förvara. Sortera kläder och skor efter vad behöver du har tillgängligt dagligen och vad som används mer sporadiskt som kan fövaras i en garderob eller klädkammare.

  För att få en förvaring som fungerar behövs både dold förvaring, med skåp, byråar och lådor, samt öppen förvaring, som hatthyllor, fack och korgar samt krokar. 

  Vill du få mer tips om hur du löser förvaringen hemma på bästa sätt? På Stora Stylingkvällen 2019 får vi besök från Elfa och får ta del om effektiva förvaringslösningar! Boka din biljett här.

  Öppen förvaring

  Allt i ett - Norrgavels kapphylla med klädstång, hylla, krokar och dubbel skohylla.

  Krokar och knopplister är ett måste - här hänger du av dig väskor och påsar, sjalar och om du har barn kan barnen ha en egen knopplist i lägre höjd så att de når sina kläder. Knopphängare i obehandlad björk med 7 knoppar. Iris

  Utrymme för att hänga galgar - se till att det finns en klädstång för "finare" ytterkläder som inte ska hängas på krok. Hatthyllan Nyborg med hylla i slitstark svart nylon, en klädstång och sex krokar. Mio

  Rund trägalge för häng av sjalar och halsdukar, från Granit

  Dold förvaring

  Dold förvaring - genom att investera i skoskåp och en byrå kan en del av kläderna och skorna döljas. Det skapar en rymligare känsla och ger ett lugnare intryck. Mio Skoskåp Tromsö.

  Emmelie kommod med 4 lådor i lackerad askfanér. Underrede i pulverlackerad metall. Handtag i läder. Ellos

  Är ni flera i familjen? Ha en varsin låda eller korg för förvaring av vantar, mössor m.m. På så sätt är det lättare att hitta och hålla ordning.
  Påshyllan är en klassiker från Norrgavel, finns i flera olika färgställningar - både i ramen och tygpåsarna. Smart för familjen.

  Byrå Barny har fack som döljs av luckor. På luckorna kan skyltar fästas - märkta med vad som finns i facket eller namn på den familjemedlem som förvarar sina saker i facket. Ellos

  Skapa förvaring på höjden - Skoförvaring som hängs på dörr eller fästs på väggen, för ca 20 par skor. Ellos

  Vill du få mer tips om hur du löser förvaringen hemma på bästa sätt? På Stora Stylingkvällen 2019 får vi besök från Elfa och får ta del om effektiva förvaringslösningar! Boka din biljett här.

  Läs mer om Stora Stylingkvällen här 

 • Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!