• Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Så lyckas du med att inreda tvättstugan med spa-känsla

  Tvättstugan kan vara mer än bara funktion - skapa en tvättstugan med spa-känsla. Där man vill stanna länge, här hittar du inspiration och tips.

  Så lyckas du med att inreda tvättstugan med spa-känsla
  FOTO: REBECCA MARTYN

  1. En rejäl arbetsbänk underlättar tvättarbetet och behövs för att sortera och vika tvätt på, men är även bra för att plantorka handtvättade plagg.

  Tvättmaskin och torktumlare är gömda bakom ett ljusgrått tygdraperi som harmonierar fint med skåp och väggar. Golvklinker"White Experience", från Italgraniti Group.

   

  2. Förvaring kan man aldrig ha för mycket av. Tvätt­ medel, strykjärn och städartiklar bör finnas nära till hands och även korgar för smutsig och ren tvätt.

  3. Skapa en lättstädad tvättstuga med stängd förvaring och tåliga material.

   4. Försök få in dagsljus om möjligt, det gör tvättstugan mer ombonad och mysigare att vistas i. Bra belysning är A och O. Satsa på både funktionell och dekorativ belysning.

  Källarrummet som tvättstugan ligger i upplevs ljusare tack vare de blanka materialen och de ljusa färgerna. Spegelbelysningen är egen design med keramiksockel från Byggfabriken. Spotlighterna i taket är från Solar Light.

  5. Dölj gärna mindre vackra maskiner och tvättkorgar bakom ett enkelt draperi i ett fint tyg.

  6. Detaljer. Det är de små detaljerna som gör det. Doftpinnar, fina handdukar och utvalda produkter ger den kombinerade tvättstugan och badrummet rätt atmosfär.

 • Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!