• Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Nu kan du piffa till ditt Ikea-kök med luckor i guld

  Kollektionen Guldkant är ett samarbete mellan Picky Living och Triss som ger dig möjligheten att glamma till köket lite extra.

  Nu kan du piffa till ditt Ikea-kök med luckor i guld
  Kollektionen Guldkant består av luckor till köket Metod och sidobordet Bestå.

  Lite lyx i vardagen har väl aldrig skadat! Nu lanserar Picky Living och Triss ett samarbete som låter dig sätta guldkant på ditt Ikeakök – bokstavligt talat. Kollektionen, som fått just namnet Guldkant, består av gyllene luckor till Ikeaköket Metod och sidobordet Bestå. Luckornas fronter tillverkas av guldfärgad rostfri plåt och ben och handtag pläteras i 24 karat äkta guld. 

  Kökets pris ligger på ungefär 92 000 kr.

  Fronterna tillverkas av guldfärgad rostfri plåt.

  Mattsvart blandare och bänkskiva gör sig fint till guld.

  Ett komplett sidobord, 184 cm, med guldfronter, svart granitskiva, täcksidor i svart MDF samt ben och handtag går loss på ungefär 25 000 kr.

  – Det folkliga i Ikea möter extravagans i form av äkta guld. Med designkollektionen Guldkant är Triss och vår ambition att skapa världens mest exklusiva Ikea-kök. Resultatet speglar den ambitionen: fronter som sticker ut men samtidigt behåller en enkel stilfullhet, säger Henrik Haij, VD på Picky Living, i ett pressmeddelande. 

  Priset för ett gyllene kök varierar beroende på storlek, utformning och vilka olika val man gör, men ligger på ungefär 92 000 kr. Ett sidobord går loss på cirka 25 000 kr. 

 • Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!