• Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • 4 sätt att inreda ditt badrum med trendig natursten

  Badrumstrenden med marmor, granit och kalksten håller i sig. Natursten finns i många olika färger och utföranden – lägger man dessutom till kakel och klinker blir variationerna oändliga.

  4 sätt att inreda ditt badrum med trendig natursten

  ART DÉCO-KÄNSLA

  Klä in badkaret i marmor och låt samma sten fortsätta i golvet – det skapar en hotellyxig look. Breda kanter runt karet ger utrymme för schampo­flaskor. I stället för fasta väggar har badrummet skilts av med glasförsedda skjut­dörrar i art déco-stil. Inredningen står norska Alexandra Hegard för. 

  SOFISTIKERAT

  En känsla från svunna tider ger den gröna Guatemalamarmorn – en stil som håller i längden. Just nu är grönt dessutom en av de stora trendfärgerna. Kakel "Verde Guatemala", ur Coloramas naturstens­sortiment. 

  MARMORMAGI

  Marmor tillför glamour till badrummet. Vit marmor kan vara randig, flammönstrad, fläckig eller ådrig – så det är lätt att hitta sin egen favorit. Här har vit, grå och svart marmor från Tulikivi satts samman till en stilig helhet. 

  MÖNSTRAT

  Sätt stilen med kakel och klinker. Använd en en­färgad bas, gärna i någon lite dovare mörk ton, och dekorera med mönstrad klinker och kakel. Här ses bad­­rummet "Hemnes" från Ikea som innefattar tvättställ, olika skåp och hyllor. 

 • Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!