• Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • 5 fina exempel på badrum med inredning i trä

  Trä är ett vackert och tåligt naturmaterial som gör sig väldigt fint i badrum. Det ger en mjuk känsla och passar därför perfekt i kombination med inslag av sten och betong.

  5 fina exempel på badrum med inredning i trä

  1. Uppstramat

  Att hänga upp tvättställ och skåp på väggen är både funktionellt och vackert. Det gör sig väldigt bra i avskalade nutida miljöer.  Serien "Senti" från Kvik har en stram och enkel stil där luckorna öppnas med ett lätt tryck. 

  2. Shaker-snyggt

  Skapa en lugn oas i badrummet med material och färger som ger harmoni. Öppen tvättbänk i kulören "Skog", hyllplan med ribbor i ek och handfat i vitt porslin. ­Väggskåp och sittbänk i vit­bonad ek med handtag i brons. Svarta kranar från Dornbracht. ­Badrum "Cool Classic", Kvänum.

  3. Trärent

  Klä in handfat, förvaring och ljuskällor i ett elegant träslag med tydliga ådringar för ett modernt och genomtänkt intryck. Släta luckor med touchfunktion gör rummet extra stilfullt. Badrum "Brahe" i alm, från Kvänum. 

  4. Mjukgörare

  Låt badrumsskåpet ta plats och följa hela väggen. Om du väljer trä och oljar in det i en varm ton ger det en fin kontrast till svartvit klinker och en putsad betongvägg. Ett fint exempel från den australiska arkitektbyrån Auhaus.

  5. Inramat

  Varför inte rama in badrummet med boaseringar i trä? Här har inredaren Jacques Garcia gjort en modern variant av den gamla tekniken för hotell Bourg Tibourg i Paris. Badkaret har också klätts in, och listerna fort­sätter som en återkommande detalj i rummet.

 • Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!