• Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Ikeas nyheter för april 2018

  Under april och maj fylls Ikea av nyheter som sittkuddar, brickbord, textilier och naturmadrasser.

  Ikeas nyheter för april 2018
  Foto: Ikea

  April månad går i naturliga material och varm färgskala, enligt Ikea. Vi har redan fått se smakprov ur sommarkollektionen, men nu visar möbeljätten också upp några nyheter som kommer att finnas i deras sortiment från april och framåt under våren. 

  Här finns bland annat sittkuddarna Sandared med stickade överdrag, Inka-inspirerade kuddfodralen Fransine och handflätade rottingkorgen Snidad. Färgat glas, som är populärt just nu, ser vi hos vasen Pepparkorn som är framtagen i samarbete med en florist. Tack vare detta har vasen fått de perfekta måtten för att kunna hysa blommor av olika höjd.

  Här finns också ett miljötänk, som bland annat märks genom att brickbordet Fridafors har ben av överblivet gummiträ och att Jofrid textilier har färgats med naturliga färgämnen som utvinns ur bladrester från jordbruk samt apelsin- och nötskal, enligt ett pressmeddelande.

  Under våren lanseras också ett nytt sortiment av naturmadrasser. Hidrasund pocketresårmadrass har tillverkats av naturlatex, kokosfiber, bomull, ull och lyocell.

  Sandared sittkudde 499 kr.

  Videbäk matta, slätvävd 1495 kr.

  Pepparkorn vas 149 kr.

  Fransine kuddfodral 99 kr.

  Jofrid kuddfodral 99 kr, pläd 399 kr.

  Snidad korg 299 kr. Säljstart maj 2018.

  Fridafors brickbord 499 kr.

  Flodalen badhandduk beige eller lila 119 kr.

 • Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!