• Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • 5 nya kök för dig som föredrar den avskalat eleganta stilen

  En stram bas i avskalat vitt, grått och svart ger utrymme för det egna livet. Snart fylls även de här köken av glada barn, färg­glada prylar och osande kastruller.

  5 nya kök för dig som föredrar den avskalat eleganta stilen

  1. Mörk träkänsla 

  Det nya köket "Havana" förenar drömmen om ådrat mörkt trä med slitstark funktion. Dekorluckorna är tillverkade i melamin, ett hållbart material som både känns som och ser ut som trä. Om man väljer att kombinera det mörka köket med ett ljust trägolv får man en spännande kontrast. HTH Kök.

  2. Miljövänligt

  Ekomaterial genomsyrar kökskonceptet "Miinus" med stommar av biokomposit och luckor i en miljövänlig cellkonstruktion. Med avskalade detaljer får köket vardagsrumskänsla, högsta trenden i köksvärlden just nu. Här med svartmålad lucka med svagt upphöjd spegel, TP66. Puustelli.

  3. Miljösnällt modernt

  Stilrena "Kungsbacka" köksfronter i matt antracitfärg, design Form Us With Love, tillverkas av återvunnet trä som kläs med en folie av återvunna pet-flaskor. Med "Hackås" handtag blir intrycket helgjutet. Ikea.

  4. Smidigt och stramt 

  "Tinta Wood" är ett exklusivt träkök med luckor i ljus ask. Det symmetriska ramsystemet kan placeras fristående eller mot en vägg. Finns med XXL-skåp som ger mer förvaring och större arbetsyta. Kvik.

  5. Svalt och sobert 

  Med tio millimeters smala distanser mellan skåpen ger det geometriska kökskonceptet "System 10" en sober elegans, som lutar åt vardagsrumshållet – perfekt i öppen planlösning. Systemet är bäst lämpat för släta luckan "Bistro", här i nya färgen varmgrå. Ballingslöv.

 • Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!