• Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Fina sommarfavoriter från Ernst Kirchsteiger

  Du som inte kan få nog av charmige Ernst Kirchsteiger har väl inte missat de här produkterna från konceptserien ERNST, i design av inredaren själv?

  Fina sommarfavoriter från Ernst Kirchsteiger

  Sommaren är Ernst Kirchsteigers tid. Varje säsong tar den älskade inredaren över svenska folkets tv-rutor – och hjärtan – med egna programmet Sommar med Ernst. För er som inte kan få nog av den charmige programledaren finns dessutom ERNST – en konceptserie från Färg&Form med design av Ernst Kirchsteiger.

  "Det är oftast kring det allra viktigaste i livet som Ernst rör sig när han skapar nya produkter. Tanken föds för det mesta i ett eget behov; något han själv behöver eller skulle vilja ha. Gemensamt för alla produkter från Design Ernst är ett rent, enkelt formspråk och funktion. De ska kunna användas till vardag som fest och lite som man själv tycker för stunden. Att lägga frukt på, tippa pesto i eller ställa ett vackert ljus i", beskrivs serien på Ernsts hemsida.

  Här är ett urval av produkter från ERNST vår & sommar 2016

  Ekologisk tvål 175 kr, ekologisk hudkräm 195 kr, badlakan 349 kr.

  Korgar i tre olika storlekar: H 25 cm Ø 33 cm 250 kr, H 32 cm Ø 38 cm 395 kr och H 40 cm Ø 43 cm 495 kr.

  Kökshandduk med citat 125 kr, mugg i stengods H 9 cm Ø 9 cm 99 kr, skål i stengods H 7,9 cm Ø 13,5 cm 125 kr.

  Vas/ljuslykta i glas H 8 cm Ø 5 cm 100 kr, H 10 cm Ø 6,5 cm 200 kr, H 12 cm Ø 5 cm 250 kr.

  Ernsts produkter finns att köpa hos ett flertal olika webbutiker, som till exempel Inreda, Drömhuset och Royal DesignSe fullständig lista över återförsäljare här. Priserna varierar beroende på återförsäljare. 

 • Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!