• Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Badrummet är nya sällskapsrummet

  Badrummet expanderar och börjar konkurrera med köket om rollen som mötesplats och sällskapsrum. Med dörren på vid gavel lockar det med guld och sköna stolar.

  Guld. Metalliska färger, gärna kryddat med orientaliska inslag, syns allt mer. Badrummen är riktigt stora för att ge plats åt både förvaring och lyxig avkoppling. Mönstrade golvplattor och inredningsdetaljer som sirliga speglar är andra favoriter i den nya "badsalongen", visar Ballingslöv.

  Svart. Väggar, golv och skåp i svart tar över. Handfaten är två fristående eller ett dubbelt för att klara morgonruschen och duschstrilarna blir bara större och större. Efter mosaikväggarnas tid har turen kommit till duschväggen. Den tar för sig med mönster och starka färger och sätter sin prägel på ett annars neutralt badrum, som Hafas duschvägg "Cristal Young".

  Energisnål, helt återvinningsbar duschblandare i serien "9000E", 1 900 kr, FM Mattsson.

  Möblerat. Badrummet växer, upplevs mer som ett vanligt rum och integreras med sovrummet. Hansgrohes takdusch vid sängen är ju väl futuristisk och opraktisk, men tänk i stället en skiljevägg med handfat på ena sidan och walk in closet på den andra. Möblerna flyttar in så att man kan sjunka ner en stund i en fåtölj och ställa kaffemuggen på ett litet bord.

 • Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!