• Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • 5 nyheter för dig som älskar lantkök

  Det lantliga köket är älskat och omhuldat, men tål att piggas upp med både material och detaljer. Här är några köksnyheter som signalerar både nutid och livet på landet.

  5 nyheter för dig som älskar lantkök

  1. Vacker shakertradition 

  Modern nordisk design och lantlig funktionalitet i skön mix. Gråtonade "New Nordic Shaker Kitchen" är tillverkad i massivt trä, med 22 millimeter breda paneler kring luckorna. Stenskiva och industribetonad köksfläkt ger bistrokänsla. Unoform.

  2. Tidlöst hantverk

  "Baskemölla" har lövsågade detaljer, dekorsocklar och kontursågade konsoler. Klassisk ramlucka med slät spegel i mdf, målad i special-nyansen "Gåsdun". Synliga gångjärn ger traditionell känsla. Smedstorp Kök.

  3. Lantligt och skandinaviskt stramt 

  "Maja" har svagt rundad kant och vitrinlucka med klarglas, med samlande köksö blir hon bistrolantlig. Fiberskiva i mdf målad i mellangrått (NCS S 3000–N). Handtagslösa luckor ger en stilren känsla, vitrinskåpets läderhandtag skänker mjukhet. Vedum.

  4. Modern touch 

  "York" har en massiv, sidengrå och profilerad trälucka, spröjsade glasdörrar och fint avslutande krönlister. Strama handtag och en massiv bänkskiva i valnöt ger en modern touch. Noblessa Kök.

  5. Modernt och praktiskt 

  "Oxskär" spegellucka målad i kulören "Storm", i kombination med glaslucka "Valö" i kulören "Gryning" ger ett kök i modernt praktisk, men charmigt lantlig stil. Luckorna ligger i nivå med stommen, lådorna är sammanfogade med sinkning som ger bättre hållbarhet. Tibrokök.

 • Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!