• Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • 9 inredningsbloggar att följa för ännu mer inspiration

  Inspirerande inredningsbloggar kan man aldrig få nog av, eller hur? Här är ännu ett gäng du borde följa!

  9 inredningsbloggar att följa för ännu mer inspiration

  1. Hemtrender

  Inredningsbloggen Hemtrender drivs av marknadsföraren och stylisten Jenny Martinsson. "Här kan man läsa och inspireras av inredningstrender, inspirerande hem och snygg design med en trendig och skandinavisk känsla!"

  Besök Hemtrender

  2. My Lovely Things

  "Jag heter Anna Truelsen och driver eget företag sedan ett par år tillbaka som inredningsstylist och skribent för bland annat Hus & Hem och många andra svenska och europeiska magasin. 

  Här på bloggen visar jag bilder från mitt hem, vardag och fest, samt bilder från mina publicerade inredningsreportage." 

  Besök My Lovely Things

  3. My Scandinavian Home

  My Scandinavian Home skrivs av Niki Brantmark, en Londontjej baserad i Malmö. "Bloggen bjuder dagligen på vackra hem i skandinavisk stil, ofta med en touch av vintage/industristil, så väl som roliga presenter och de senaste inredningstipsen från hela världen."

  Besök My Scandinavian Home

  4. Sofias inredning

  "På min blogg publicerar jag inredning och trender som inspirerar mig för stunden, men också
  DIY-tips, nya loppisfynd, renoveringsprojekt och bilder från vårat 1920-talshus som vi håller
  på och renoverar.

  Man borde läsa min blogg om man gillar att skapa och fixa själv hemma!"

  Besök Sofias inredning

  5. Trendspanarna

  Systrarna Linda och Jenny älskar inredning, stort som smått. "Vi spanar på trender och nyheter och då främst på den nordiska marknaden. Vi har en förkärlek för dansk design men ger även tips om nyheter från hela världen. Du får även följa olika renoveringsprojekt hemma hos oss själva. Vill man ha koll så ska man följa oss!"

  Besök Trendspanarna

  6. Inredningshjälpen

  "I bloggen bjuder jag på mina egna hemmastylingar och glimtar från min vardag, trendspaningar och nyheter, rapporter från mässor och pressvisningar som jag ofta deltar vid, och sist men inte minst lite resor och mat!

  Arbetet med det egna agenturbolaget By AGUS som bland annat representerar italienska ETHIMO kommer också med på ett hörn, ja en salig blandning av min inredningsinspiration!"

  Besök Inredningshjälpen

  7. Seventeen Doors

  "Jag bjuder på inspiration, dels från min egen sekelskiftesvåning med 17 dörrar, och dels från andra snygga hem. Inredning och design, styling, aktitektur, trädgård och sådant som gör vardagen lite härligare, kan du ta del av här."

  Besök Seventeen Doors

  8. Inredningsfrun

  "Inredningsfrun bjuder på feelgood deluxe från livet i allmänhet men självklart från inredning i synnerhet. Allt i en en salig blandning av "I det enkla bor det vackra" och "Man tager vad man haver", där blandningen av gammalt, nytt och DIY är i fokus. Här stannar du en stund om du vill få sinnet och hjärtat fyllt av livets lättsmälta vackra. Välkommen till mig!"

  Besök Inredningsfrun

  9. Inredningsvis

  "Inredningsvis är främst till för alla som bor litet men drömmer stort. Jag ger bland annat tips på hur man enkelt kan förändra hemma och få det att se lyxigt ut snabbt med små knep, utan att det för den skull behöver vara dyrt.

  Sedan förespråkar jag alltid MER färg i svensk inredning, allt för många fastnar tyvärr i samma svartvita dekorfälla. Mitt motto är att alltid inreda med hjärtat och inte slaviskt följa alla de senaste trenderna."

  Besök Inredningsvis

 • Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!