Dessert

  • Påsktårta med citronmousse och mandelbotten

    Avrunda påskmiddagen med en uppfriskande tårta! På mandelbottnen vilar en läcker citronmousse som dekoreras med grädde och påskgodis.

  • Pannkakstårta med grädde och blåbärssylt

    En given succé! Mellan pannkakslagren gömmer sig fluffig grädde, vaniljkvarg och blåbärssylt. Dekorera tårtan med mer grädde och färska blåbär och björnbär.

  • Fruktsallad med saffrans­kräm

    Syrlig fruktsallad toppad med len saffranskräm med vit choklad. Det går fint att göra desserten dagen före servering. Förvara den i kylen.

  • Pepparkakspannacotta med kanderade hasselnötter

    Sätt julsmak på desserten! Bjud på ljuvlig pepparkakspannacotta med ett täcke av kanderade nötter och granatäpple. Pannacottan behöver tid för att stelna i kylen och kan med fördel förberedas dagen innan. Dekorera när det är dags att servera.

  • Saffranspannacotta med apelsin

    Saffranspannacottan serveras i vackra glas och tål att göras en dag i förväg. Smidigt och enkelt! Toppa pannacottan med frisk apelsin och granatäppelkärnor.

  • Enkel jordgubbspaj med mindre socker

    Läcker jordgubbspaj som smakar sommar! Pajen är superenkel att göra och har både både kokos
    och hasselnötter i smuldegen. Mums!

  • Jordgubbsglass med vit chokladsås

    Hemgjord jordgubbsglass med vit chokladsås – vilken superkombination! Det här blir en glasstund utöver det vanliga.

  • Enkla jordnötsrutor med choklad

    Söt choklad och salta jordnötter är en underbar smakkombination som vi aldrig får nog av. Här täcks en jordnötsbotten med krämig chokladglasyr. Enkelt och barnsligt gott!

  • Glutenfria cookies med mandel och choklad

    Våra goda choklad- och mandelkakor bakas på rismjöl, som är naturligt ­glutenfritt och neutralt i smaken. Du hittar det i välsorterade livsmedelsbutiker.

  • Biscotti med pekannötter och choklad

    Ibland vill man bara ha något litet till kaffet och då passar biscotti perfekt. De knapriga skorporna har vi smaksatt med pekannötter och söta bitar av choklad.

  • Mjölkchokladmousse med marinerade clementiner

    Bjud på en riktigt god efterrätt i jul. Clementinklyftorna marineras i vitt vin och juliga kryddor och får sedan gott sällskap av en underbart len mjölkchokladmousse.

  • Sockerkaka med smak av clementin och kardemumma

    Sockerkaka med friska julsmaker! Sötsyrlig clementin kompletteras fint av kryddig kardemumma. Toppa kakan med en fin glasyr och servera till dina julgäster.

Scroll to Top