Du behöver
- 4 st libabröd
- huvud romansallad
Räksallad:
2 prt kokt couscous
1 st knippa dill
0.5 st gurka
200 g cocktailtomater
500 g räkor med skal
Citronette:
2 msk citron
0,5 dl olivolja fruktig
1 tsk flytande honung
salt
Gör så här
Skölj romansalladsbladen och slunga dem torra. Förpacka i plastpåsar. Koka couscousen enligt anvisningar på förpackningen. Låt kallna i en bunke. Hacka dillen. Dela, kärna ur gurkan och skär i små tärningar. Skär cocktailtomater i bitar. Skala räkorna. Lägg allt i bunken och sätt på lock.
Citronette: Skaka citronsaft, olja och honung i en flaska med lock. Smaka av med salt och krossade chili flakes. Häll citronette över salladen vid serveringen. Blanda salladen och lägg i libabröd med romansalladsblad och vik ihop till wraps.