4 portioner
Du behöver
- 600 g torskrygg
- 1 kg potatis
- 1 tsk salt
- ½ tsk svartpeppar
- 50 g purjolök
- 250 g broccoli
- 150 g fetaost
- 3 dl grädde
- 1 kruka dill
- 1 vitlöksklyfta
Tomatsallad
250 g körsbärstomater
½ rödlök
2 msk olivolja
salt och svartpeppar
Gör så här
1
Skala och koka potatisen i saltat vatten. Lägg fisken i en ugnsform. Salta och peppra.
2
Fördela purjolök, broccoli och smulad fetaost i formen. Blanda grädden med dill och vitlök och häll över fisken. Tillaga mitt i ugnen cirka 25 minuter i 175 grader.
3
Skär tomaterna i mindre bitar och vänd runt med lök och olja. Smaka av med salt och peppar. Servera till fisken och potatisen.