Thailänsk kyckling (av Sandra i Saltsjö-Boo)

Du behöver kyckling En hel grillad ris till 4 personer 1 st lök hel gul 1 st paprika hel röd kokosmjölk (en burk) 3 msk...

Du behöver

  • kyckling En hel grillad
  • ris till 4 personer
  • 1 st lök hel gul
  • 1 st paprika hel röd
  • kokosmjölk (en burk)
  • 3 msk ostronsås
  • 2 tsk curry grön pasta

Det här behövs till 4 port:

Gör så här

1
Kocka riset

2
Rensa kycklingen

3
Skär löken och paprikan i lagom stora bitar, som 5-kronor, och fräs i kastrull med lite olivolja.

4
Blanda kokosmjölken, ostronsåsen och currypastan i en tillbringare. (Vill du ha stark smak så tag lite mera currypasta, men var försiktig och smaka alltid av under tillredningen.)

5
När löken och paprikan är mjuk så tillsätter du den blandade såsen.

6
Låt detta sjuda några minuter och tillsätt sedan kycklingen.

7
Nu är förhoppningsvis även riset klart och du kan börja njuta av denna gudomliga måltid.

Scroll to Top