Du behöver
- 2 st gula lökar
- 1 st röd paprika
- 1 st paprika gul
- 1 st zucchini
- 1 msk olja
- 1 msk ingefära riven
- 1 st vitlöksklyfta
- 1 st burk kokosmjölk
- 3 dl vatten
- 1 tsk currypasta röd
- salt och peppar
- 1 st lime
- 400 g laxfilé
Servera med:
ris
limeklyfta
Gör så här
1
Skala och hacka löken. Dela, kärna ur och skär paprikan i bitar. Skär zucchinin i bitar.
2
Fräs grönsakerna i olja. Tillsätt riven ingefära och pressad vitlök, och fräs runt.
3
Späd med kokosmjölk och vatten, och koka upp. Smaksätt med curry, salt och peppar.
4
Pressa över limesaften och tillsätt laxen i tärningar. Sjud ett par minuter tills fisken är klar. Servera med ris och limeklyfta.