RECEPT FRÅN HJ

Svamp- och grönsakspytt

Okänd
2 portioner

Du behöver

  • 0.5 st gul lök
  • 0.5 st squash
  • 150 g champinjoner
  • 75 g bönor färska, gröna
  • 3 st potatis
  • 1 msk smör eller margarin
  • salt och peppar
  • 2 msk hackad persilja
  • 100 g fetaost
  • 1 dl crème fraîche
  • 2 msk ajvar relish

Gör så här

1
Skala och tärna löken. Skölj och tärna squashen. Ansa och skär svam-pen i bitar. Ansa och skär bönorna i bitar. Skala och tärna potatisen.
2
Stek potatis och lök i stekpanna med smör, 10 minuter. Tillsätt squash, svamp och bönor och stek i 5 minuter. Strö över persilja och fetaost.
3
Blanda crème fraiche och ajvar relish och smaka av med salt och pep-par. Servera till pytten.

Recept