Du behöver
- portionsbitar torskfilé
- 1 dl vetemjöl
- salt och peppar
- 20 g smör
- 2 msk olivolja
Ratatouille
lökar
röd paprika
gul paprika
liten aubergine
liten squash
2 msk olivolja
1 burk hela tomater
2 dl färdig buljong
2 msk tomatpuré
salt och peppar
Servera med:
klyftpotatis
pasta
Garnera med:
persilja
Gör så här
Vänd fiskbitarna i en blandning av mjöl, salt och peppar. Hetta upp smör och olja i en stekpanna. Stek fisken cirka 3 minuter på varje sida och ställ undan. Håll varmt.
Finhacka löken och strimla paprikorna. Tärna aubergine och squash. Fräs allt mjukt i olja några minuter. Häll i burktomater, buljong och tomatpuré. Salta och peppra.
Koka upp och låt puttra på låg värme i cirka 15 minuter. Garnera med färsk persilja och servera till fisken.