Du behöver
- 200 g morötter
- 200 g vitkål
- gul lök
- 250 g broccoli
- 1 msk olja
- vitlöksklyfta
- 2 msk fisksås
- 2 msk japansk soja
- 1 msk strösocker
- 8 dl kokt ris
- 0.5 dl cashewnötter
Servera med
stekta ägg
färsk koriander
srirachasås
Gör så här
Skala och tärna morötterna smått. Skär vitkål, lök och broccoli i mindre bitar. Hetta upp olja i en wok eller stor stekpanna. Stek grönsakerna med vitlök. Rör ihop fisksås, soja och socker och häll i.
Tillsätt kokt ris och nötter och stek tills riset är varmt, smaka av med salt.
Stek äggen i en annan stekpanna så att de fortfarande har en rinnig gula, salta. Servera riset med ägg, koriander och eventuellt srirachasås.