Smördegssnurror med nässlor

Gott drinktilltugg som är enkelt att göra.

Du behöver

  • 1 st rulle kyld smördeg

Fyllning:

4 dl nässlor
1 st rödlök
1 msk smör
125 g ansjovisfiléer en burk
2 msk crème fraîche
peppar

Ugn: 200°

Gör så här

1

Fyllning: Skölj nässlorna väl och låt rinna av. Skala och hacka löken. Fräs lök och nässlor i smör i stekpanna. Blanda i hackad ansjovis och crème fraiche. Krydda med peppar.

2

Rulla ut smördegen och bred på nässelfyllningen. Rulla ihop från långsidan och skär i bitar. Lägg snurrorna på plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i ca 15 minuter tills de fått fin färg.


Kommentar:
Gott drinktilltugg som är enkelt att göra.

Scroll to Top