Du behöver
Couscoussallad:
2 dl hönsbuljong av tärning
1 dl couscous fullkorn
1 dl ajvar relish
50 g haricots verts
0.5 st grön paprika
0.25 st röd lök
salt och peppar
Sesamkyckling:
2 st kycklingfiléer
1 msk matfett
salt och peppar
Chili explosion
sesamfrön
Gör så här
Couscoussallad: Koka upp buljongen i en kastrull. Rör ner couscousgrynen och låt stå i 5 minuter. Rör ner ajvar relish. Koka haricots verts i lättsaltat vatten, ca 4 minuter. Skär dem i små bitar. Tärna paprikan. Skala och skär löken i tunna klyftor. Blanda ner haricots verts, paprika och lök i couscousen. Smaka av med salt och peppar.
Sesamkyckling: Dela kycklingfiléerna på längden till 4 platta skivor. Salta och krydda med peppar och chili explosion. Stek kycklingen i en stekpanna med matfett, ca 5 minuter per sida. Ta upp kycklingen och kontrollera att den är genomstekt. Strimla kycklingen och strö över sesamfrö. Servera med couscoussalladen.