Salamifylld lövbiff

Du behöver 600 g lövbiff salt och peppar 6 skiva salami 6-8 skivor 100 g färskost med pepparrot 2 msk smör eller margarin Pepparrotssmör: 100...

Du behöver

  • 600 g lövbiff
  • salt och peppar
  • 6 skiva salami 6-8 skivor
  • 100 g färskost med pepparrot
  • 2 msk smör eller margarin

Pepparrotssmör:

100 g smör
2 msk riven pepparrot
0.5 dl hackad persilja

Servera med:

potatisgratäng
sallad

Gör så här

1
Pepparrotssmör: Rör ihop rumsvarmt smör, riven pepparrot och persilja. Ställ in i kylen.

2
Lägg ut köttskivorna på en skärbräda och krydda med salt och peppar. Lägg en salamiskiva på varje köttbit och toppa med en klick färskost och vik ihop. Fäst med en tandpetare.

3
Stek köttet på hög värme i en stekpanna med smör, ca 3 minuter per sida. Servera med en klick pepparrotssmör, potatisgratäng och sallad.

Scroll to Top