Rullttårtstårta

Snabbakat och festligt till påskkaffet.

Du behöver

  • 3 st ägg
  • 2 dl strösocker
  • 2 msk vatten
  • 2 dl vetemjöl
  • 1.5 tsk bakpulver

Fyllning:

1 st förpackning tårtmousse med chokladsmak 130 g, Dr Oetker
2.5 dl mjölk

Garnera med:

2 dl vispgrädde
0.5 st burk aprikoser
20 g mörk choklad

Ugn: 225°

Gör så här

1
Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Rör i vatten och mjöl blandat med bakpulver. Häll smeten på en plåt med bakplåtspapper och grädda i 7 minuter.

2
Stjälp upp kakan på sockrat papper och lossa bakplåtspappret. Låt svalna.

3
Vispa ihop moussen enligt anvisningarna på förpackningen och bred moussen över bottnen. Rulla ihop kakan från långsidan och garnera med vispad grädde, aprikoser i klyftor och smält choklad.

Scroll to Top