Du behöver
- 3 st ägg
- 1.5 dl socker
- 2 dl vetemjöl
- 2 tsk bakpulver
- 2 msk marianne crush
- 0.5 dl mjölk
Fyllning:
100 g smör rumstempererat
1 dl florsocker
1 st äggula
1 dl marianne crush
Ugn: 250º
Det här behövs till 1 rulle:
Gör så här
1
Vispa ägg och socker pösigt.
2
Blanda mjöl, bakpulver och crush. Blanda ner det i smeten. Tillsätt mjölken.
3
Bred ut smeten på ett bakplåtspapper i en långpanna, 30×40 cm.
4
Grädda mitt i ugnen ca 5 minuter.
5
Stjälp upp kakan på sockrat smörpapper. Dra bort papperet som kakan gräddats på. Täck över kakan med långpannan och låt den kallna.
6
Rör smör och florsocker poröst till fyllningen. Tillsätt äggula och crush.
7
Bred fyllningen på den kalla kakan och rulla ihop den från långsidan. Låt rullen ligga kallt en stund innan den ska skäras upp.