Du behöver
- 3 st ägg
- 1.5 dl strösocker
- 2 dl vetemjöl
- 1 tsk bakpulver
- 1 tsk vaniljsocker
Fyllning
150 g färskost
75 g smör
1 dl havregryn
2 msk kallt kaffe
3 msk kakao
1.5 dl florsocker
Chokladbollar
100 g smör
1 dl strösocker
0.5 dl kakao
2 tsk vaniljsocker
3 dl havregryn
2 msk kallt kaffe
kokosflingor
Garnering
smält choklad
kokos
Ugn: 225°
Gör så här
Vispa ägg och socker riktigt pösigt. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker och sikta ner i smeten.
Bred ut smeten på bakplåtspapper och grädda mitt i ugnen i 7 minuter. Strö kokosflingor över kakan. Vänd upp på bakplåtspapper och lossa bakpappret. Låt bottnen svalna under långpannan.
Mixa färskost, smör, havregryn, kaffe och kakao till en krämig fyllning. Rör försiktigt i florsocker. Bred fyllningen över bottnen och rulla ihop.
Vispa smör och socker krämigt. Rör i kakao, vaniljsocker, havregryn och kaffe. Rulla små bollar och rulla dem i kokos. Låt stelna 1 timme i kylskåp. Ringla smält choklad över rullen och garnera med chokladbollar och kokos.