Du behöver
- 10 st kokta små potatisar
- 1 st knippe grön sparris
- 1 st knippe rädisor
- 6 st salladslökar
- 1 st rödlök
- 12 st cocktailtomater
- 60 g småbladig sallad
- 3 msk avrunnen kapris
- 400 g grillad rostbiff skivad
- 1 dl rostad lök
- gräslök
Remouladsås
2 dl pickles
1 dl majonnäs
1 tsk curry
Gör så här
Dela den kokta potatisen i mindre bitar. Bryt av nedre delen på sparrisen och koka stjälkarna i lättsaltat vatten i 3 minuter. Häll av och spola av i kallt vatten. Dela i mindre bitar.
Ansa rädisorna och skiva dem. Ansa och skiva salladslöken. Skala och strimla rödlöken. Halvera tomaterna.
Remouladsås: Hacka picklesen i mindre bitar. Lägg i en skål och blanda med majonnäs och curry.
Fördela salladsbladen på ett generöst uppläggningsfat och toppa med potatis, sparris, rädisor, rödlök, kapris och tomater.
Snurra ihop rostbiffsskivorna och fördela på salladen. Toppa med rostad lök och gräslök. Servera såsen till salladen.