Rödbetspaj med quinoa och chèvre

Du behöver 230 g färdig pajdeg ägg 2 dl havredryck 1 tsk salt 0.5 tsk cayennepeppar 2 dl kokt quinoa 300 g kokta rödbetor salladslökar...

Du behöver

  • 230 g färdig pajdeg
  • ägg
  • 2 dl havredryck
  • 1 tsk salt
  • 0.5 tsk cayennepeppar
  • 2 dl kokt quinoa
  • 300 g kokta rödbetor
  • salladslökar
  • 200 g chèvre

Ugn: 175 º

Gör så här

1

Tryck ut pajdegen i en pajform och nagga med en gaffel. Ställ in i frysen cirka 10 minuter. Förgrädda pajskalet mitt i ugnen cirka 10 minuter.

2

Blanda ihop ägg, havredryck/mjölk, salt och cayennepeppar. Fördela quinoa, rödbetor, salladslök och chèvre i pajformen. Häll över äggstanningen och grädda mitt i ugnen cirka 40 minuter.

Scroll to Top