Du behöver
- 2 st ägg
- 1 msk rapsolja
- 1 msk vatten
- 2 tsk senap
- 1 st vitlöksklyfta
- salt och peppar
- 2 msk hackad dill
- 10 cm gurka
- 1 st tomat
- 0.5 st rödlök
- 100 g fetaost
- 30 g babyspenat
- 2 st quinoa port kokt
Gör så här
1
Lägg äggen i en kastrull med kallt vatten och koka upp. Stäng av plat-tan och låt kastrullen stå kvar i 5 minuter. Skala äggen och gröp ur gulan.
2
Vispa ihop äggulorna med olja, vatten, senap, pressad vitlök, salt och peppar. Blanda i dillen.
3
Skär gurka och tomat i bitar. Skiva löken och tärna osten. Lägg upp på en tallrik tillsammans med de urgröpta äggen, babyspenat och quinoa. Skeda över dressingen.