Potatiscanapéer med laxost

Du behöver 12 st kokta färskpotatisar Laxost (ca 3 dl) 100 g kallrökt lax 200 g philadelphiaost 2 tsk riven pepparrot 1 tsk dijonsenap 2...

Du behöver

  • 12 st kokta färskpotatisar

Laxost (ca 3 dl)

100 g kallrökt lax
200 g philadelphiaost
2 tsk riven pepparrot
1 tsk dijonsenap
2 msk hackad gräslök

Garnera med

hackad rödlök
hackad gräslök
hackad dill

Gör så här

1

Finhacka laxen. Blanda ost, pepparrot, senap och gräslök. Vänd ner laxen.

2

Dela potatisarna på längden, skär bort en tunn skiva i botten så står de stadigare.

3

Lägg en klick laxost på varje potatis. Garnera med rödlök, gräslök och dill.


Kommentar:
Små tilltugg som är trevliga att servera på en sommarbuffé eller till drinken.

Scroll to Top