Patémackor med lingoncumberlandsås

Du behöver smör 4 skiva lantbröd 20 g röd mangoldsallad 300 g paté 4 st cornichons Lingoncumberlandsås: 1 dl lingonsylt 1 tsk rivet apelsinskal 1...

Du behöver

  • smör
  • 4 skiva lantbröd
  • 20 g röd mangoldsallad
  • 300 g paté
  • 4 st cornichons

Lingoncumberlandsås:

1 dl lingonsylt
1 tsk rivet apelsinskal
1 tsk pressad apelsinsaft
salt och peppar

Garnera med:

persilja
apelsinskal

Gör så här

1

Bred smör på brödskivorna och lägg på salladsblad. Skiva patén och lägg ovanpå.

2

Lingoncumberlandsås: Rör ihop lingonsylt, apelsinskal och -saft. Smaka av med salt och peppar.

3

Toppa patén med såsen och lägg på cornichons. Garnera med persilja och rivet apelsinskal.

Scroll to Top