Pasta med paprika och skinka

Du behöver 140 g pasta Zeta 0.5 dl ajvar relish 1 dl matlagningsgrädde 0.5 dl vatten 1 msk vetemjöl 0.5 st röd paprika 150 g...

Du behöver

  • 140 g pasta Zeta
  • 0.5 dl ajvar relish
  • 1 dl matlagningsgrädde
  • 0.5 dl vatten
  • 1 msk vetemjöl
  • 0.5 st röd paprika
  • 150 g kassler eller rökt skinka
  • salt svartpeppar

Servera med:

parmesanost

Gör så här

1
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Låt pastan rinna av i ett durkslag.

2
Blanda ajvar relish, matlagningsgrädde, vatten och vetemjöl i en kastrull. Koka upp såsen under omrörning och låt sjuda i 3 minuter. Tillsätt skivad paprika och tärnad kassler. Smaka av med salt och peppar. Servera såsen med pastan och strö över riven parmesanost.

Scroll to Top