Du behöver
Ugn: 225 grader
200 g smör
4 dl vetemjöl
6 msk vispgrädde
0.5 dl strösocker
1 msk kanel
Fyllning
3 msk pressad apelsinsaft
0.5 g saffran
200 g smör
3.5 dl florsocker
Gör så här
Hacka ihop smör och mjöl till en smulig massa. Gör en stor grop i mitten och häll i grädden.
Arbeta snabbt ihop till en deg, låt vila kallt i 1 timme. Kavla ut degen, inte för tunt.
Blanda socker och kanel, strö ut på bordet och på degen. Kavla ut degen med kruskavel. Ta ut rundlar och lägg på plåt med bakplåtspapper.
Grädda strax under mitten i ugnen i 8 minuter, låt kallna.
Blanda apelsinsaft och saffran, låt dra i 30 minuter. Rör smör och florsocker pösigt. Tillsätt saffranssaft och rör ihop till en kräm. Lägg ihop kakorna två och två med kräm emellan.