Du behöver
Pajskal
300 g vaniljdrömmar
75 g smör
Fyllning
2 st gelatinblad
3 dl vispgrädde
150 g vit choklad
rivet skal av 1 citron
Garnera med
jordgubbar
Servera med
Vispad grädde
Gör så här
Pajskal: Mixa kakorna till smulor i en matberedare. Smält smöret och blanda med smulorna. Tryck ut i en form, 35 x 11 cm, med baksidan av en sked. Ställ kallt i 30 minuter.
Fyllning: Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten i 5 minuter. Koka upp grädden. Hacka chokladen och låt den smälta i den varma grädden tillsammans med gelatinbladen. Rör i citronskalet.
Häll fyllningen i pajskalet. Låt stelna minst 4 timmar i kylen.
Garnering och servering: Toppa pajen med skivade jordgubbar och servera med vispad grädde.