Örtmarinerade påskskinkrullar

Du behöver påskskinka kokt och rimmad, 30 tunna skivor Marinad: 0.5 dl örter persilja, basilika, timjan, citronmeliss 1 st vitlöksklyfta 0.5 st citron rivet skal...

Du behöver

  • påskskinka kokt och rimmad, 30 tunna skivor

Marinad:

0.5 dl örter persilja, basilika, timjan, citronmeliss
1 st vitlöksklyfta
0.5 st citron rivet skal och saft
0.5 dl rapsolja kallpressad
1 tsk sirap vit
salt svartpeppar

Garnera med:

basilika t ex färsk
citronskal strimlat

Gör så här

1
Rulla ihop skinkskivorna och lägg dem på ett uppläggningsfat.

2
Marinad: Mixa örtkryddor och vitlök. Blanda med rivet skal och saft av citron, rapsolja och vit sirap. Smaka av med salt och peppar. Ringla marinaden över köttet. Täck fatet med plastfolie och låt stå i kylen några timmar innan serveringen.

3
Vid servering garnera med örter och citronskalsstrimlor.

Scroll to Top