Ört- och pepparrotssill

Du behöver 2 st förpackningar 5-minuters-sill 420 gram styck 2 dl gräddfil 1 dl majonnäs 0.5 dl finklippt gräslök 3 msk finhackad dill 1 st...

Du behöver

  • 2 st förpackningar 5-minuters-sill 420 gram styck
  • 2 dl gräddfil
  • 1 dl majonnäs
  • 0.5 dl finklippt gräslök
  • 3 msk finhackad dill
  • 1 st finhackad vitlöksklyfta
  • 5 cm grovriven pepparrot
  • 1.5 dl västerbottensost riven
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar

Garnera med

gräslök

Gör så här

1

Sila av lagen från ­sillen. Skölj sillfiléerna och låt rinna av.

2

Blanda samtliga ingredienser. Smaka av med salt och peppar. Häll blandningen i en glasburk. Låt vila ett dygn i kylskåp.

3

Garnera med kryddgrönt och skivade rädisor före servering.

Scroll to Top