Du behöver
- 250 g kycklinglårfilé
- 0.5 st gul lök
- 0.5 tsk curry
- 2 krm salt
- 0.5 krm peppar
- 1.5 dl hönsbuljong
- 1 msk mango chutney
- 0.5 dl crème fraîche mini
Garnering:
mango tärnad färsk
Det här behövs för 2 port:
Gör så här
1
Skär kycklinglårfiléerna i mindre bitar. Bryn dem i lite matfett i en traktörpanna. Krydda med salt och peppar. Tag upp dem.
2
Skala och hacka löken. Fräs den mjuk och glansig i lite matfett tillsammans med curry utan att löken får färg.
3
Lägg tillbaka kycklingköttet i traktörpannan och tillsätt buljong och mango chutney. Låt det eftersteka ca 6-8 minuter.
4
Rör ner minifraiche och låt allt bli genomvarmt. Strö över skalad och tärnad färsk mango. Bjud kokt ris till.