Noisetter med dijonsenapssås och klyftpotatis

Du behöver 5 st benfri kotlett noisetter salt och peppar 1 msk matfett Sås: 1.5 dl crème fraîche 1 msk vetemjöl 1 msk dijonsenap 1...

Du behöver

  • 5 st benfri kotlett noisetter
  • salt och peppar
  • 1 msk matfett

Sås:

1.5 dl crème fraîche
1 msk vetemjöl
1 msk dijonsenap
1 msk kycklingfond

Garnera med:

1 msk klippt gräslök

Servera med:

potatisklyftor ugnstekta
broccoli morötter, purjolök

Gör så här

1
Rumstemperera köttet. Torka av det med hushållspapper och salta och peppra.

2
Stek köttet i matfett, som slutat fräsa och börjat ta färg, ca 3 minuter per sida.

3
Vispa samman crème fraiche med mjöl, senap och fond i en kastrull. Låt såsen koka upp och sedan sjuda i minst 3 minuter.

4
Smaka av med salt och peppar. Garnera med gräslök. Servera med ugnstekta potatisklyftor, broccoli, morötter och purjolök.

Scroll to Top