RECEPT FRÅN HJ

Laxrullar med pepparrotsfärskost och dill

Foto: Thomas Carlén

Okänd
8 portioner

Du behöver

  • 12 skiva kallrökt lax
  • Fyllning:

  • 200 g philadelphiaost
  • 0.5 dl pepparrot färskriven
  • 0.5 dl hackad dill
  • 1 krm svartpeppar nymald
  • Garnera med:

  • dillkvistar

Gör så här

1
Lägg laxskivorna på en stor bit plastfolie. Täck det med laxen. Lägg bitarna lite omlott så att det blir ett jämnt lager eftersom laxen ska rullas ihop.
2
Fyllning: Blanda ost, pepparrot och dill i en skål. Krydda med svartpeppar. Bred osten över laxskivorna i ett lager. Rulla ihop från långsidan som en rulltårta. Förvara i kylen i plastfoliet fram till servering.
3
Skär upp laxrullen i ca 2 cm tjocka rullar och lägg på serveringsfat. Garnera med dillkvistar.

Recept