Laxlasagne

Du behöver 400 g laxfilé 1 st burk krossade tomater 400 g salt 400 g bladspenat tinad 150 g fetaost 250 g kesella 2.5 dl...

Du behöver

  • 400 g laxfilé
  • 1 st burk krossade tomater 400 g
  • salt
  • 400 g bladspenat tinad
  • 150 g fetaost
  • 250 g kesella
  • 2.5 dl mjölk
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 200 g lasagneplattor färska
  • salt peppar

Servera med:

sallad

Ugn: 225°

Gör så här

1
Skär laxen i kuber som är 2×2 cm och blanda med krossade tomater och salt.

2
Krama ur vätskan ur spenaten och blanda med smulad fetaost, kesella, mjölk och pressad vitlök. Krydda med salt och peppar.

3
Lägg hälften av spenatröran i en smord ugnsfast form, 20×30 cm. Varva lasagneplattor och laxfyllning och avsluta med spenatröra. Grädda i ca 30 minuter. Servera med sallad.

Scroll to Top