Lax- och räktoast

Du behöver 100 g skalade räkor 250 g oskalad vikt 100 g färskrökt lax 2 st hårdkokta ägg 2 msk hackad dill 1 dl crème...

Du behöver

  • 100 g skalade räkor 250 g oskalad vikt
  • 100 g färskrökt lax
  • 2 st hårdkokta ägg
  • 2 msk hackad dill
  • 1 dl crème fraîche
  • 1 msk riven pepparrot
  • salt peppar
  • 4 skiva bröd att rosta
  • 8 st romansallad blad

Garnera med:

räkor oskalade
citronklyftor
dill

Gör så här

1
Skala räkorna och hacka laxen. Skala och hacka äggen och blanda med räkor, lax. Tillsätt dill och crème fraiche. Smaka av med pepparrot, salt och peppar.

2
Rosta brödskivorna och lägg på salladsblad. Toppa med röran och garnera med räkor, citronklyftor och dill.

Scroll to Top