Kycklingtacos

Du behöver 300 g kycklingfilé 1 st lime rivet skal och pressad saft 1 msk olivolja salt och peppar 1 msk smör eller margarin Tacosås:...

Du behöver

  • 300 g kycklingfilé
  • 1 st lime rivet skal och pressad saft
  • 1 msk olivolja
  • salt och peppar
  • 1 msk smör eller margarin

Tacosås:

1 dl gräddfil
2 msk tacosås

Servera med:

4 st tacoskal
sallad
1 st avokado
1 st tomat
1 dl riven ost
1 dl majskorn

Gör så här

1
Strimla kycklingen och marinera dem i limeskal, limesaft, salt och peppar i 30 minuter.

2
Ta upp kycklingen och stek den i en stekpanna med smör, tills den fått fin färg och är genomstekt.

3
Blanda gräddfil och tacosås. Värm tacoskalen enligt anvisningarna på förpackningen. Servera kycklingen i tacoskalen tillsammans med sås, strimlad sallad, tärnad avokado och tomat, ost och majskorn.

Scroll to Top