Du behöver
- 1 dl bulgur
- 2 dl kycklingbuljong
- 200 g salladskyckling fryst grillad
- 2 st salladslökar
- 100 g cocktailtomater
- 0.5 st gurka
- 50 g sockerärter
- 0.25 st vattenmelon
- 50 g rucolasallad
Dressing:
2 msk äppelcidervinäger
0.5 dl rapsolja
salt och peppar
Servera med:
pumpakärnor
Gör så här
1
Koka bulgur i kycklingbuljong enligt anvisningarna på förpackningen. Låt svalna.
2
Dressing: Blanda vinäger, olja, salt och peppar och häll hälften över bulgurn och rör om.
3
Tillsätt tinad salladskyckling, skivad salladslök, delade cocktailtomater, urkärnad och skivad gurka, strimlade sockerärter och vattenmelon i kulor och vänd runt. Blanda ner rucolasalladen strax innan servering. Servera med pumpakärnor och resten av dressingen vid sidan om.