Du behöver
- 300 g kycklingfilé
- salt och peppar
- 1 msk smör eller margarin
- 1 dl vatten
- 1 msk kycklingfond
- 1 tsk soja
- 0.5 tsk sambal oelek
- 10 cm purjolök
- 2 msk mango chutney
- 1 dl crème fraîche
- 50 g mangotärningar frysta
- salt och peppar
Servera med:
ris
sallad med avokado och tomater
Gör så här
1
Dela kycklingen i mindre bitar och krydda med salt och peppar. Bryn kycklingen i en gryta med smör.
2
Tillsätt vatten, fond, soja och sambal oelek och koka i 10 minuter.
3
Skölj och strimla purjolöken och lägg ner i grytan tillsammans med mango chutney och crème fraiche. Koka i 4 minuter.
4
Rör ner mangon och smaka av med salt och peppar. Servera med ris och sallad med avokado och tomater.