Kycklingfilé fylld med paprika och salami

Du behöver 4 st kycklingfiléer 8 skiva salami 1 st röd paprika salt och peppar 1 msk smör 2 dl vispgrädde 1 dl vatten 1...

Du behöver

  • 4 st kycklingfiléer
  • 8 skiva salami
  • 1 st röd paprika
  • salt och peppar
  • 1 msk smör
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 dl vatten
  • 1 msk kycklingfond
  • 1 msk kinesisk soja

Servera med:

ris
sallad

Ugn: 225°

Gör så här

1

Skär ett snitt i kycklingfiléerna och fyll varje filé med 2 salamiskivor och strimlad paprika. Paprikan som blir över sparas till topping. Fäst med tandpetare och bryn filéerna runt om i en stekpanna med smör. Lägg över i en ugnsfast form.

2

Blanda grädde, vatten, fond, soja och häll ner i formen. Strö över resten av paprikan. Tillaga i ugnen i 20 minuter. Servera med ris och sallad.

Scroll to Top