RECEPT FRÅN HJ

Kyckling Tandoori med raita och naanbröd

Av .

Okänd
4 portioner

Du behöver

  • påse tandoorikrydda
  • 1 dl yoghurt
  • 500 g kycklinglårfilé
  • 1 tsk salt
  • Raita

  • strimlad blekselleristjälk
  • riven vitlöksklyfta
  • 1 dl hackad mynta
  • 3 dl yoghurt
  • 1 tsk olivolja
  • 0.5 tsk grovmalen svartpeppar
  • Till servering

  • naanbröd
  • tärnade tomater
  • krispsallad

Gör så här

1

Blanda tandoorikrydda med yoghurt. Salta kycklingen och vänd runt i yoghurten. Blanda alla ingredienser till raitan.

2

Grilla kycklingen ca 5 minuter per sida. Låt kycklingen ligga helt stilla på gallret tills den fått grillyta, så fastnar den inte.

3

Grilla naanbröden någon minut per sida och servera med kyckling, raita, solmogna tomater och sallad.


Recept