RECEPT FRÅN HJ

Kyckling med mango chutney

Kyckling med mango chutney. Servera en skål cashewnötter till.

Foto: Olof Abrahamsson

Okänd
0 portioner

Du behöver

  • 600 g kycklingfilé
  • 1 msk smör eller margarin
  • 1 st röd paprika
  • 1 st paprika gul
  • 1 st rödlök
  • 3 dl matlagningsgrädde
  • 1 msk kycklingfond
  • 1 dl mango chutney
  • 0.5 tsk sambal oelek
  • salt
  • 2 tsk maizena redning
  • Det här behövs till 4 port:

Gör så här

1
Strimla kycklingen och bryn den i smör. Dela, kärna ur och strimla paprikorna. Skala, dela och skiva löken.
2
Låt paprika och lök fräsa med ett par minuter. Späd med grädde, fond och mango chutney.
3
Låt grytan koka i 5 minuter. Smaka av med sambal oelek och salt, och red av med redning. Servera med ris.

Recept